Homepagina

112Videos is een facebookpagina waarop filmpjes en berichten beschikbaar zijn over de laatste incidenten binnen Europa. De filmpjes gaan bijvoorbeeld over opmerkelijke ongevallen, brand in de regio of mooie beelden van de nieuwste brandweer auto’s. Ook komt het onderwerp politiek soms in beeld en kom je opmerkelijke of grappige dingen tegen.

De website en de facebookpagina wordt dagelijks bijgewerkt met nieuwe filmpjes en met nieuwe artikelen. Ook is er sinds kort een twitterpagina genaamd 112Videos. Hierop worden ook nieuwsberichten geplaatst gelinkt naar de website. Om de facebook- of twitterpagina te bezoeken kan je op de twitter en facebook logos klikken rechts bovenin de pagina.

Op de website van 112Videos zijn alle filmpjes te vinden gesorteerd op verschillende categorieën zoals: politie, speciale diensten, brandweer, ambulance en opmerkelijk. Op deze categoriepagina’s kan je de beste video’s vinden door te filteren op meest bekeken of meest geliket. Daarnaast staan er aan de rechterkant van de website willekeurige video’s om te bekijken.

Naast categorieën zijn er ook tags waarmee je filmpjes kunt vinden. Onderaan de video pagina kan je de tags vinden die gebruikt zijn voor de video, voorbeelden hiervan zijn “Amsterdam” of “scooter”. Onderaan de website kan je de meest gebruikte tags vinden en kan je hierop filteren. Ook kan je onderaan de pagina de privacy policy en de Terms and Conditions vinden.

Naast filmpjes zijn er ook artikelen te vinden over de laatste gebeurtenissen binnen Nederland en opmerkelijke dingen uit het buitenland. Heb je zelf iets interessants gezien of gefilmd wat recentelijk is gebeurd in Nederland? Stuur dan je filmpje op via de knop ”Video opsturen” en deel je beelden met de rest van Nederland!