politiebusje

Celine van es en familie heeft goed nieuws

Het jonge meisje Celine van Es (15 jaar) was op 23 oktober plotseling vermist. Ze ging in haar eentje een stukje hardlopen in het plaatsje Berghem bij Oss. Ze vertrok maar ze kwam niet meer terug. Haar ouders hadden Celine als vermist gemeld en er ging al snel een bericht op facebook rond. Dit bericht ging snel ”viraal” en het is duizenden keer gedeeld. De ouders hadden erg veel zorgen over haar welzijn. Ook meldde ze dat Celine makkelijk manipuleerbaar is.

De eerste dagen

Na paar dagen bleek het al snel bekend te zijn dat ze was ontvoerd. Met al deze gegevens kon de politie gelijk aan de slag. Er waren fotobeelden gedeeld door de politie van de verdachte ontvoerder. Ook zijn er fotobeelden gedeeld van de gele auto waar hij in reed. Deze beelden zijn duizenden keer gedeeld op facebook en op de ene laatste dag kwam er zelfs een nationale Amber Alert op tv. Na de Amber Alert had de politie de locatie van het meisje gevonden in ‘s-Hertogenbosch. De politie viel volgens de buurman met 10 man in en het leek volgens hem wel op een film. Na de politieactie bleek dat Celine fysiek ongedeerd is.

AMBERT ALERT

De verdachte

De ontvoerder van het jonge meisje was een zogenaamde Einzelganger van 31 jaar oud. Hij woonde in zijn eentje een klein appartementje in ‘s-Hertogenbosch. In het kleine appartementje zijn ook wietplanten aangetroffen. De politie heeft de man en locatie gevonden nadat ze zijn mobiel hadden getraceerd. Waarschijnlijk heeft de politie een gouden tip gekregen waarin ze het nummer van de ontvoerder hebben ontvangen van een bekende. Ook heeft Celine nog een berichtje weten te sturen in een chatbox. Dit bericht zou ook mogelijk getraceerd kunnen zijn. Zijn intenties voor de ontvoering zijn nog onbekend.

Foto van de verdachte/ gearresteerde ontvoerder:

Klik op de onderstaande link voor meer opmerkelijk nieuws:

Laatste nieuws | 112Videos