drugsinval-in-vroomshoop-politie

Drugsinval bij sportschool in Vroomshoop

Normaal is het op zondag erg rustig in Vroomshoop. Maar vandaag op 1 November was er veel onrust in Vroomshoop. De politie heeft namelijk in de ochtend een drugsinval gedaan. Dit gebeurde bij de sportstudio ”Twente” aan de Afrikalaan 1a.

De inval

De drugsinval werd gedaan door de politie. Hierbij was ook een professioneel arrestatieteam aanwezig. Zij waren in het bezit van wapens en kogelvrije vesten. De drugsinval was succesvol want ze hebben iets bijzonders aangetroffen. De politie heeft namelijk een drugslab gevonden in pand van de sportschool. Als het drugslab nou in de sportschool zelf stond is nog onbekend. Hoe de politie wist dat er een drugslab zat is nog onbekend. Toch zijn er sterke vermoedens dat het gaat om een tip.

Arrestaties

Nadat het duidelijk werd dat er een drugslab aanwezig was is de politie overgegaan tot arrestaties. Met het arrestatieteam hebben ze meerdere mensen gearresteerd. Tot nu toe zijn er 7 verdachten gearresteerd die misschien iets te maken hebben met het drugslab. De verdachten werden serieus aangepakt. Ze kwamen namelijk geboeid en met een blinddoek om begeleid door het arrestatieteam naar buiten.

Foto’s van de 2 verdachten die naar buiten kwamen:

verdachte-1-drugsinval-vroomshoop
verdachte-2-drugsinval-vroomshoop

De namen van de verdachten zijn op het moment nog onbekend. Na de arrestaties bij de sportschool zijn er ook nog arrestaties in Vroomshoop zelf gedaan.

Bekendmaking Politie

Update van Politie Overijssel in een tweet over de verdachten:

Na de update is er bekend gemaakt dat er een persbericht van de politie komt. Hierin wordt de stand van zaken bekend gemaakt. Hierin zeggen ze ook dat er 6 verdachten zijn aangehouden en dat 1 verdachte uit het pand ontsnapt is. Deze verdachte is later alsnog opgepakt. Het drugslab zelf is niet onderzocht door de politie. Hiervoor moet eerst een specialistisch team komen in verband met explosie gevaar.

De politie doet ook een getuigenoproep en vraagt als iemand iets verdacht heeft gemerkt.

Voor meer opmerkelijk nieuws klik op de onderstaande link:

Laatste nieuws | 112Videos