vermiste-tim-uit-winterswijk

Grote zoektochten naar vermiste Timothy (Tim)

De afgelopen dagen zijn er grote zoektochten georganiseerd door de politie en de buurt. Met honden, drones en een boel vrijwilligers is er flink gezocht. De zoektocht is begonnen bij de recreatieplas ”Het Hilgelo” in het plaatsje Winterswijk waar Tim vandaan komt. Ze zijn bij dit plekje begonnen omdat Tim hier vaak wandelde. Verder heeft de politie gemeld dat ze genoeg vrijwilligers hebben. Ze willen niet meer vrijwilligers hebben i.v.m. de verwarring bij de speurhonden.

Foto van Tim (34) uit Winterswijk:

vermiste-tim-uit-winterswijk

De vermissing

Op donderdag 22 oktober was de eerste melding van de vermissing. Hierbij is er gemeld dat Tim spoorloos is bij de politie. Daarna heeft de politie een bericht op facebook gezet. Hierin ze zeggen dat ze Tim niet kunnen vinden in zijn huis. Ze maken grote zorgen om hem omdat hij psychische problemen heeft.

Ook is dit niet de eerste keer dat Tim vermist is. Voor de vermissing is hij ook paar keer gevonden in de sloot. Toen ze hem aantroffen was hij mentaal van de wereld en zwaar onderkoeld. Ook hebben mensen uit de buurt eerder meldingen gemaakt. Hierbij zeggen ze dat hij bijvoorbeeld door de tuin van iemand liep, of dat hij erg verward rondloopt. Vanwege deze voorgaande gebeurtenissen is de buurt erg bezorgd. De politie vraagt dus ook om tips van medestanders die hem misschien gezien hebben.

Lichaam gevonden

Op 31 oktober is er een melding gemaakt door de politie. Hierin zeggen ze dat er een lichaam gevonden is in het water. Dit lichaam is gevonden tijdens de zoektocht bij het Hilgelomeer in Winterswijk. Voor de identificatie van het lichaam is er een gespecialiseerd team gekomen. Het is nog niet zeker dat het lichaam van de vermiste Tim (34) is, maar er zijn wel zware vermoedens. Opmerkelijk is dat op 31 oktober ook het lichaam gevonden is van de vermiste youtuber Kastiop (22). Zijn lichaam is gevonden in een kanaal bij Hasselt.

Klik op de onderstaande link voor meer opmerkelijk nieuws:

Laatste Nieuws | 112Videos